QUÈ FEM?

Oferim una àmplia gamma de productes per a aportar solucions d’embalatge adaptades a les necessitats de cada client.

 1. Làmina lliscant – Slip Sheet

  Làmina/planxa de paper fabricada amb papers kraft d’alta qualitat i un alt gramatge, que ofereixen una gran resistència a la tracció i al trencament, per poder transportar mercaderies sense palet. Es tracta d’un mètode de transport alternatiu al sistema convencional amb palets.

 2. Perfils de protecció – Cantoneres

  Material fabricat amb làmines de paper kraft. Serveix per protegir el cantell/cantonada d’un producte o palet, protegint-lo dels cops i estabilitzant-lo dels moviments.

 3. Separador antilliscant

  Separador de paper amb un tractament antilliscant per ambdues cares per evitar que la mercaderia llisqui sobre el palet en les línies de muntatge, paletització i durant el transport.

 4. Niu d’abella

  Producte fabricat amb paper on en el seu interior es conformen uns hexàgons (estructura alveolar hexagonal), semblant al plafó d’un rusc d’abelles.

 5. Polipropilè cel·lular

  Les plaques en polipropilè cel·lular i alveolar tenen una gran versatilitat a la transformació i són adaptables a múltiples sectors.

 6. Base palet – Pallrun

  Base de palet ideal per transportar mercaderies sense palet, poden enganxar directament el pallrun sota la mercaderia a transportar. Fabricat amb mandrils i perfils-U de cartró compacte per aconseguir un producte compacte, resistent i segur.

 7. Sacs infables

  Fabricats en paper o ràfia. S’ inflen a través d’una vàlvula i serveix per assegurar la càrrega durant el transport,

 8. Paper i cartró

  Manipulació de diferents qualitats de paper i cartró per subministrar-los en bobines i/o formats de diferents qualitats, mides i gramatges.

 9. Cintes adhesives

  Manipulem diferents qualitats de cintes adhesives segons les seves necessitats i personalitzades segons els seus requeriments.

NOTÍCIES