Empresa

Rotri és una empresa familiar constituïda l'any 1990 especialitzada en productes i sistemes d’embalatge. Els socis fundadors tenen més de 40 anys d’experiència en el sector.

Rotri sempre ha estat a l’avantguarda dels sistemes més nous del mercat, en constant evolució, això ens ha permès presentar innovadores propostes de millora en productes i sistemes d’embalatge.

Experiència, noves idees i un bon assessorament són aspectes fonamentals per millorar el seu sistema actual d’embalatge i optimitzar els seus costos operatius i de transport.

Som molt curosos amb la qualitat dels nostres productes i el servei és el nostre compromís amb el client.

Rotri és una empresa innovadora, àgil, eficaç, propera i dinàmica, la qual s’implica íntegrament amb els projectes dels seus clients per garantir-los que els seus productes arribin a destí en perfectes condicions, tot ajudant a transmetre una bona imatge de la seva empresa.

capcalera-missio

Missió

La nostra missió és oferir la millor solució global per la seva empresa en sistemes d’embalatge pel transport dels seus productes, perquè arribin al seu destí en les millors condicions.
Oferim un estudi sense cap cost per vostè, amb el que proposem millores en els productes i sistemes d’embalatge utilitzats actualment, per tal d’aconseguir:

 • Reducció de costos
 • Reducció de temps en l’aplicació de l’embalatge
 • Millora en la protecció dels productes i en la imatge de la seva empresa.

Visió

Ser el referent a Catalunya en assessorament de productes i sistemes d’embalatge.
Continuar innovant i estant a l’avantguarda de les novetats del sector per tal de resoldre de la manera més adequada qualsevol situació a nivell d’embalatge i transport.
Crear una bona base per créixer de manera sostenible, sense perdre de vista les necessitats dels clients, i generar ocupació, potenciant les relacions humanes. 

Valors

Il·lusió, honestedat, serietat, treball, esforç, constància, proximitat i confiança són trets indiscutibles que formen part de la història i trajectòria de Rotri i que ens agradaria compartir amb els nostres clients.

capcalera-equip

Els integrants de l’equip professional de Rotri tenen més de 40 anys d’experiència en el sector i estan preparats per estudiar i transmetre la solució més adequada a les seves necessitats.

 • Artur Admetlla López – Co Founder i Cap tècnic
 • Roser Augé Ollé – Co Founder i CFO
 • Xavier Admetlla Augé – CEO i Director Comercial
 • Gemma Admetlla Augé – Àrea Manager
 • Jordi Fabià García Martín – Administració Financera
 • Carles Alsinella Solsona – Assessor financer
 • Xavi Giménez Capdevila – Producció i magatzem
 • Marta González Rue – Producció i magatzem
 • Borja Fernández Duque – Producció i magatzem
 • Pol Navarro Rioja - Producció i magatzem
 • Joan Alemany Prat - Administració Comercial

capcalera-punts-forts

10 motius pels quals confiar en Rotri:

 1. Missió, visió i valors, basats en aportar solucions efectives al client amb plena transparència i proximitat.
 2. Més de 40 anys d’experiència en el sector.
 3. Orientació en reduir costos al client.
 4. Plena implicació en els projectes.
 5. Resposta àgil i eficaç de tot l’equip.
 6. Coordinació total entre els diferents departaments.
 7. Estem a l’avantguarda dels productes més nous del mercat.
 8. Instal·lacions, maquinària i transport preparats per donar un servei immillorable.
 9. Inversió en la formació de persones i equipament.
 10. Aliances amb fabricants de prestigi Internacional.

capcalera-historia

L’inici de l’empresa comença l ‘any 1990 quan l’Artur i la Roser, amb una llarga experiència en el sector de l’embalatge, juntament amb un altre soci, van crear Rotri en un petit local de l’Hospitalet de Llobregat.

La finalitat va ser comercialitzar bosses de plàstic i altres productes d’embalatge, com a complement al servei que oferia l’Artur als seus clients de caixes de cartró, i responent al seu esperit emprenedor i gran coneixedor de les necessitats del mercat. 

Poc a poc es van anar incorporant altres productes fins traslladar l’activitat a una nau de 400m2 del polígon Famadas de la mateixa població. Però no va ser fins l’any 2000 quan l’Artur i la Roser es fan càrrec del negoci sols. Amb la seva experiència, gran il·lusió i emprenedoria fa que comencin a obrir mercat incorporant nous productes i aconseguint donar un servei integral d’embalatge a grans empreses de diferents sectors.

Tot aquest procés ha estat possible gràcies a la fidelització dels nostres clientes i l'ajut incondicional dels nostres proveïdors al llarg dels anys, així com la incorporació progressiva de diferents membres de la família, que garanteixen el canvi generacional en plenes garanties i continuant amb l’esperit inicial de Rotri de treballar amb il·lusió, constància i innovació.


logo-antic1-rotrilogo-antic2-rotri


La qualitat i satisfacció del client són aspectes importants, els quals han estat objecte d’una atenció permanent i continuada durant aquests anys.

Sempre estem orientats a la satisfacció de les necessitats dels clients, incrementant la nostra cartera d’embalatge especialitzat.

Per aconseguir d’una manera eficaç aquesta política, hem implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat acord amb la Norma ISO 9001:2015, que ens assegura la correcta gestió dels mitjans, tant tècnics, humans i econòmics, els quals ens permetran:

 • Optimitzar els nostres processos i la competitivitat, l’eficàcia de la organització i reduir costos, per repercutir aquestes millores i reducció als nostres clients i en conseqüència augmentar la satisfacció del client.

Revisem contínuament els objectius de la qualitat, entre els que incloem l’increment de la satisfacció del client i la millora en la eficàcia de totes les àrees, cercant que els nostres serveis satisfacin plenament als nostres clients amb preus competitius i complint els terminis de lliurament acordats.

El compromís adquirit per l’empresa per la millora contínua del sistema de gestió de la qualitat s’obté amb total responsabilitat amb cada membre d’aquesta empresa, començant per la Direcció i dotant a l’organització dels mitjans necessaris per aquest propòsit.

L’objectiu de la política de qualitat de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat i fomentar la seva millora contínua.

capcalera-iso9001

ISO 9001-2015

Des de fa anys, Rotri té el certificat de gestió de Qualitat ISO 9001. Renovada anualment i actualitzada en la nova versió 2015. La norma ISO 9001 estableix els requisits pel Sistema de Gestió de Qualitat i proporciona un mètode de treball enfocat a la millora continua dels productes i serveis. 

Certificat Iso 9001_2015

Protegir i tenir cura del medi ambient forma part de la nostra filosofia d’empresa.

És per aquest motiu que tenim els serveis contractats d’empreses autoritzades per a la recollida dels sobrants que generen les nostres màquines a l’hora de manipular diferents materials com paper, cartró, fusta i plàstic.

Les nostres instal·lacions estan ubicades a la Pobla de Claramunt, província de Barcelona, a 50 quilòmetres de la Ciutat Comtal.

Ocupen l’espai de 4000m2 i estan equipades amb 6 màquines de manipulació i transformació i 2 vehicles de transport propis.

Exterior-nau-Rotri