A Rotri som conscients de què el mateix material ha de complir amb les expectatives de diverses indústries i per això la versatilitat és clau per a l’èxit dels nostres productes. Per exemple, el polipropilè cel·lular serveix en diferents sectors perquè ofereix bones possibilitats de cara a protegir, separar, transportar mercaderies i com a suport per a imprimir.

  • La indústria de l’acer, siderúrgica, vidre i arts gràfiques utilitzen plaques i rotllos de polipropilè cel·lular per protegir, separar i transportar els productes i també com a suport d’impressió per campanyes  publicitàries.

polipropile-celular-planxes-rotlles-rotri (2)

  • A la farmacèutica, automoció, electrònica i ortodòncia els convé més les caixes o estoigs troquelats, amb les seves corresponents reixetes o separadors, per la seva resistència, durabilitat, bona presentació perquè tenen diferents acabats però sobretot perquè poden utilitzar-se en sales blanques degut a què estan lliures de pols o partícules fines i es poden esterilitzar.

polipropile-celular-reixetes-separadors-rotri (9)

El polipropilè cel·lular és lleuger i fàcil de manipular, resistent a l’aigua i pot utilitzar-se en temperatures des dels -30º fins als +70º. És apte per estar en contacte amb els aliments, limita el procés d’oxidació dels productes i redueix o elimina l’electricitat estàtica.

L’acabat pot variar en disseny, gramatge i color segons el projecte del client. A Rotri l’assessorem per a trobar la millor combinació, preparem una maqueta a partir d’un disseny suggerit i podem entregar els embalatges ja muntats per una ràpida aplicació del seu producte dins de l’embalatge.