Un mateix material pot servir per cobrir les necessitats d’embalatge de diferents sectors. Un que ho demostra perfectament és el polipropilé cel·lular. En el nostre departament de desenvolupament i disseny se li dóna diferents formes i acabats per convertir-lo en la solució perfecta ja què pot personalitzar-se per sectors tan diferents com el cosmèti i el de l’automoció.

polipropile-celular-rotri (3)

Flascons i botelles de vidre, material sanitari, peces d’acer o qualsevol material que requereixi una protecció especial, treballem el polipropilé cel·lular per a adaptarlo als seus productes. Abans de començar la producció industrial, realitzem un prototip amb el gramatge adequat i el presentem per a què vegi com quedaria finalment. Caixes, safates, separadors, reixetes, interiors auto-muntables, arxivadors, carpetes, estoigs… qualsevol forma és possible de realitzar amb aquest material tan versàtil.

polipropile-celular-reixetes-separadors-rotri (10)

A Rotri oferim el polipropilé cel·lular amb  diferents additius què, per exemple, limiten l’oxidació, redueix o eliminen l’electricitat estàtica, fins i tot amb tractament UV, esterelitzat i sense contaminació bacteriana. No desprén partícules de pols i pot fer-se servir en sales blanques i amb temperatures entre -30º i 70º.

Recomanem aquest material en sectors com el farmacèutic, l’elèctric o el siderúrgic perquè és lleuger, resistent i amb una alta durabilitat.  El seu gramatge pot variar de 250 a 1800 g/m2 i el presentem laminat amb escuma o tela sense teixer i en varietat de colors per a respectar la seva imatge corporativa, el que ajuda a donar una bona presentació.

Sens dubte es tracta d’una solució a tenir molt en compte, sigui quina sigui la seva necessitat d’embalatge.