Les cantoneres són perfils de protecció molt útils per assegurar que el material arribi en perfectes condicions, per exemple, sense doblecs per la pressió del fleix. Però la seva versió estàndard  és rígida, no s’adapta a certs materials que s’ha de transportar envoltats en film. Per solucionar-ho, a Rotri disposem cantoneres flexibles.

El seu funcionament és molt senzill: n’hi ha prou amb seguir el tall prèviament encunyat en una de les dos ales per convertir la cantonera en flexible. D’aquesta forma, es pot doblegar per adaptar-se a qualsevol material o producte amb forma corba o que es subministri enrotllat. Un exemple són les bobines de paper perquè si no es protegissin els seus cantons es farien malbé molts metres de material.

La longitud de les nostres cantoneres flexibles s’adapta al diàmetre de qualsevol bobina, ja siguin de plàstic o un altre material. L’habitual és utilitzar una cantonera per a cada bobina però també podem adaptar la seva extensió per embolicar dos bobines a la vegada. En qualsevol cas, les fabriquem a mida per no generar cap material sobrant.

El material a transportar pot portar-se tant en posició vertical com horitzontal, ja què les cantoneres flexibles de Rotri porten un adhesiu en una ala interior que, a més a més de permetre una fàcil aplicació, eviten que es caiguin durant el transport. Així, els cantons de la seva mercaderia estaran protegits durant tot el trajecte o emmagatzematge.

Les necessitats del mercat fan que a Rotri anem desenvolupant noves idees per assegurar que les nostres opcions d’embalatge millorin constantment en eficàcia.

Cantonera flexible - Rotri

Cantonera flexible kraft

Cantonera flexible-portada-Rotri (3)

Cantonera flexible impresa efecte alumini

Cantonera flexible-portada-Rotri (14)

Cantonera flexible protegint una bobina de paper

Cantonera flexible-portada-Rotri (20)

Cantonera flexible protegint difents tipus de bobines

Cantonera flexible-portada-Rotri (10)

Cantonera flexible protegint bobines de paper