Utilitzar els materials de sempre per transportar productes és quedar-se ancorat en el passat: tot evoluciona i els sistemes d’embalatge també. A Rotri portem 25 anys assegurant-nos de què els seus productes arribin en les millors condicions i en aquest temps hem après que el més important per a donar el millor servei és adaptar l’embalatge al material i no al revés.

Per això, comencem la relació amb els nostres clients oferint-los un servei d’assessorament. El primer que fem és realitzar un anàlisis gratuït del seu actual sistema d’embalatge i els productes que ha de protegir. Cada mercaderia és diferent i les nostres propostes també ho són: ens centrem en revisar les situacions a les que s’enfronta i ens les fórmules per a millorar-les i evitar patir danys durant el transport o l’emmagatzematge.

El departament de desenvolupament i disseny s’encarrega de trobar la solució que necessita cada client tractant sempre de:

  • Reduir costos d’emmagatzematge de l’embalatge respecte al sistema anterior
  • Augmentar l’eficàcia rebaixant el temps d’embalatge
  • Millorar la protecció dels nostres productes
  • Incorporar la seva imatge corporativa a l’embalatge

El nostre coneixement de les diferents opcions que ofereix el mercat ens permet triar la millor per a cada situació. A més a més, creem noves solucions que optimitzen els costos operatius i de transport. Estem sempre a l’avantguarda amb eines i tecnologia de última generació per assegurar-nos de què el sistema d’embalatge que oferim protegeixi els seus productes en qualsevol situació.

El departamento d’assessors de Rotri farà que la seva empresa sigui més eficient: evolucioni amb nosaltres.