Làmina lliscant - RotriA Rotri busquem sempre la millor solució per estalviar costos als nostres clients i la nova làmina lliscant és un mètode de transport alternatiu al palet de fusta que resulta molt econòmic. Per una banda, perquè la pròpia làmina és més barata inclús que un palet de fusta i, per l’altre, perquè utilitzant la slip sheet s’elimina el considerable espai que ocupen els palets per emmagatzemar i transportar la mercaderia. Amb això s’aconsegueix:

  • Una optimització dels metres quadrats del magatzem, reduint els costos.
  • Un augment de la quantitat de productes que poden transportar-se dins d’un camió o contenidor, fent-ho més rentable.

Per aquests motius, utilitzen la làmina lliscant principalment empreses exportadores a qualsevol part del món, sobre tot mitjançant contenidor marítim. Però és un mètode a l’abast d’empreses de tot tipus.

Utilitzar la làmina lliscant és molt similar al us d’un palet de fusta. Sols es necessita un complement per la carreta elevadora que es munta en sols 3 minuts. Els seu ús és molt simple pel que l’operari no tindrà cap problema en adaptar-se. Així, el temps invertit és mínim en relació al benefici aconseguit.

La nostra làmina lliscant és lleugera, fàcil de manipular i està fabricada amb papers kraft d’alta qualitat i alt gramatge per assegurar una gran resistència a la tracció i a al trencament. Resisteix la humitat, no necessita tractament fitosanitari i es 100% reciclable i biodegradable. A més, pot acabar-se amb solapes i en diferents dimensions.

recollida-fulla-lliscant-sobre-caixes-rotrirecollida-slip-sheet-rotri

ilustracio-palets