A Rotri no solament venem productes d’embalatge, assessorem als nostres clients per ajudar-los a elegir quina és la millor opció. La làmina lliscant, per exemple, és una fantàstica forma d’optimitzar l’espai i assegurar els enviaments, però té moltes combinacions segons les necessitats concretes de la càrrega.

En els més de 8 anys que portem implantant aquest sistema, ens hem trobat en moltes situacions, per això tenim experiència en solucionar cada cas i trobar el Slip Sheet adequat:

  • Gramatge: recomanem l’adequat depenen del pes a suportar.
  • Dimensions: adaptem les mides a la càrrega, no al revés; fabriquem qualsevol mida, i disposem del suficient stock per a garantir un servei ràpid.
  • Solapes: suggerim la solució més adequada (sense elles, amb 1, 2 o 4) segons cada càrrega.
  • Acabats: indiquem quin és l’indicat (plastificat, antilliscant, papers especials, cobertura amb ràfia…) per assegurar unes perfectes condicions durant la càrrega encara què sigui després de mesos en càmera frigorífica i el trasllat viatjant vàries setmanes en un contenidor per a què la descàrrega en el seu destí sigui òptima.

Són moltes opcions però nosaltres ens fem càrrec de tot, incloent-hi portar els accessoris a la planta o fàbrica. Així el client només s’ha de preocupar per provar el seu nou sistema de transport per a convèncer-se de la seva efectivitat i beneficis. Com a especialistes en làmines lliscants, hem donat resposta a diferents sectors i situacions i per això podem afirmar sense cap dubte que hi ha un slip sheet per a cada càrrega.

Lámina de Slip Sheet resistent a l'aigua

Làmina de Slip Sheet resistent a l’aigua

Lámina de Slip Sheet resistent a l'humitat

Lámina de Slip Sheet resistent a l’humitat

Lámina de Slip Sheet antilliscant

Lámina de Slip Sheet antilliscant

Lámina Slip Sheet lliscant 100% kraft

Lámina Slip Sheet lliscant 100% kraft